Praktijk voor natuurlijke therapie
Carole van den Bosch

Over mij

Mijn naam is Carole van den Bosch (1959) en ik ben natuurgeneeskundig energetisch therapeut / magnetiseur en orthomoleculair therapeut kPNI en al 33 jaar getrouwd met een fantastische man.

Ervaringsdeskundige

Als puber viel ik soms flauw en had ik altijd giga buikkrampen als ik ongesteld was. Op volwassen leeftijd kwam ik 20 kilo aan die ik er met een hongerdieet wel af kreeg maar die er in no-time weer met rente weer aan zaten. Had ik toen maar geweten dat dit allemaal met mijn hormonen te maken had.

Werkervaring

Vanaf mijn 17e heb ik eerst bij de bank gewerkt, daarna 20 jaar bij de politie en nu leer ik vrouwen hoe ze door de juiste keuzes te maken hun gezondheid weer terug kunnen krijgen.

Nieuwsgierig

Tijdens mijn schooltijd deed ik niet vrijwillig mijn huiswerk maar op het moment dat ik bij de bank ging werken werd ik een echte studiebol en pluisde ik alles uit waar mijn interesse lag. Als iets mijn interesse heeft dan wil ik tot 3 cijfers achter de komma weten hoe iets in elkaar zit en ik blijf ook net zo lang zoeken tot ik het gevonden heb. Die nieuwsgierigheid komt mij in mijn werk goed van pas want je lichaam zit mega knap in elkaar, alles heeft een functie en staat in verbinding met elkaar. Dus als je bij mij komt met migraine dan moet je niet gek opkijken als ik vraag hoe je ontlasting eruit ziet.

Doe maar gewoon

Ik ben een no-nonsens type die met beide benen op de grond sta en met jou hetzelfde doe. Direct zijn is een kwaliteit en ik ben allergisch voor wollig en nep maar al helemaal voor nep wollig. Tierelantijnen zijn aan mij niet besteedt daarom zal je ook geen Boedha’s en wierook in mijn praktijk vinden. Mijn kracht is dat ik jargon kan vertalen naar Jip en Janneke taal. Mijn humor zit een beetje verpakt daarom moet ik mijn man de grap vaak uitleggen. Tja, dan is de grap er natuurlijk af.

Unieke combi

Ik wil mensen graag helpen en ben weggegaan bij de politie omdat ik mijn hart wil volgen. Mijn werkwijze is een unieke combinatie tussen ongrijpbaar en wetenschappelijk. Soms wil ik eigenlijk wel een huppeltje maken als ik zie hoe blij iemand de deur uitgaat.

Het gaat niet vanzelf

De verantwoordelijkheid ligt bij jou. Ik wil je wel helpen maar ga het niet voor je doen. Ik stel veel vragen en hoor ook wat er niet gezegd wordt omdat ik gebruik maak van mijn intuïtie. En vraag net zolang door tot ik zeker weet dat wat ik voel dat dit waar is. Kortom ik vraag en luister kritisch.

Geen bucketlijst

Een bucketlijst heb ik niet (meer) al droom ik er soms van om ooit te voet door de Pyreneeën naar Santiago de Compostella te gaan. Japan en Zuid-Afrika hebben op mijn lijstje gestaan maar nu word ik blij als ik samen met mijn man met de caravan door Europa toer. En na een weekje skiën kan ik er weer tot de zomer tegenaan. Kortom ik kan eindeloos genieten van buiten zijn.

Sportief?

Eigenlijk ben ik nooit een echte sportvrouw geweest maar omdat ik gemerkt heb dat ik mijn lijf heel blij wordt van een beetje zweten maak ik elke week een afspraak bij de sportschool. (anders verzin ik zelf een smoes, dus ik heb die stok achter de deur nodig)

Genietmomenten

Als je wilt weten waar je mij ’s nachts voor wakker kan maken ben ik heel duidelijk. Mijn nachtrust is heilig voor mij dus ik wil nergens wakker door worden zelfs niet voor een mooi kampvuur.
In mijn moestuin vind ik mijn rust, gaat het tempo naar langzaamaan en geniet ik met volle teugen van de oogst. Bovendien maak ik hiervan iedere keer weer een nieuwe smakelijke maaltijd want eten vind ik een heel prettige bezigheid.

Hebben we een match?

Denk je dat wij een match zijn en ben je er echt klaar mee om je leven te laten beperken door je chronische ziekte?

Bel mij voor het maken van een afspraak. Telefoon 06-48619342 

plan zelf gelijk je afspraak 

Hoe was mijn sabbatical? lees het hier