Praktijk voor natuurlijke therapie
Carole van den Bosch

 

Premium traject: 3 maanden voor € 595

12 weken lang persoonlijke begeleiding 

Om echt in 3 maanden tijd een blijvende verandering van jouw gezondheid voor elkaar te krijgen, is een intensieve begeleiding noodzakelijk. Dat is geen gemakkelijk traject omdat gewoonten zich niet zomaar om laten keren. Mijn ervaring is dat dit jou prima gaat lukken als we (bijna) wekelijks contact hebben. Dat je niet met vragen blijft rondlopen en daarmee kostbare therapietijd voorbij laat gaan.
Daarom heb ik het Premium traject ontwikkelt.

Het Premium traject bestaat uit :

- intakeconsult van 90 minuten

- 3  maal een vervolg consult

- 4 keer een wekelijkse evaluatie per telefoon 

- tussendoor vragen stellen

Jouw investering in jouw gezondheid bedraagt: € 595 

 Heb je nog vragen bel mij gerust (tel) 06-48619342 of maak een afspraak

plan zelf je afspraak

Vindt je het fijn om na het premium traject nog meer begeleiding te krijgen dan kan je voor € 149 per maand verlengen

Een verlenging bestaat uit 1 consult en 3 x wekelijks een evaluatie, tussendoor kan je natuurlijk gewoon vragen stellen.

 

Is er tussendoor een extra consult nodig als aanvulling op het traject dan kan dat voor € 45 per 30 minuten

 

Tarieven:

Energetische behandeling (ongeveer 30 minuten) € 65,00


Vergoedingen
Alle tarieven op deze site zijn inclusief  BTW. In de praktijk is pinnen niet mogelijk. Een consult wordt daarom contant afgerekend.

Afhankelijk van uw zorgpolis worden mijn behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Raadpleeg hiervoor uw ziektekostenpolis. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Het verbond en VNT. Doordat alternatieve behandelingen uit uw aanvullende verzekering worden betaald heeft dit geen gevolgen voor uw eigen bijdrage. Wanneer u vragen heeft over vergoedingen, kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Klachtenregeling
In verkeer met mijn cliënten gelden de bepalingen, de beroepscode en de klacht- en tuchtregeling van Het Verbond en TBCZ.

Verwijzing van de huisarts?

Voor een natuurgeneeskundige energetische behandeling heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Het is wel verstandig om uw huisarts te melden dat u onder behandeling bent bij een natuurgeneeskundig energetisch therapeut.