Praktijk voor natuurlijke therapie
Carole van den Bosch

 

18 januari 2019 Workshop fermenteren

Hoe cool is het om zelf kimchi te maken (je darmen zijn je dankbaar)

Wat is het?

Een super praktische workshop waarbij je in één middag de basis van fermenteren gaat leren.
En natuurlijk neem je een pot zelfgemaakte kimchi mee naar huis.

Op dit moment is fermenteren weer helemaal in.
Nog niet zo bekend is dat gefermenteerde groenten de ontbrekende schakel zijn voor een goede gezondheid.
Terwijl het al een oude manier is om voedsel te bewaren.
Op internet vind je allerlei recepten waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.
Maar hoe weet je of je het wel goed doet? En waarom is gefermenteerde voeding zo gezond voor jouw darmen?   

Tijdens deze workshop ga ik je antwoord geven op al deze vragen.
En ik ga jouw kennis over gefermenteerde voeding in relatie met je gezondheid vergroten.
Ook ga je leren hoe je start met fermenteren en waar je op moet letten om een goed eindresultaat te krijgen.

Waar?

In Bleiswijk

Wanneer?

Vrijdagmiddag 18 januari 2019 van 13:00 uur tot 17:00 uur

Wat kost het?

€ 50,=

Schrijf je nu in

Je plaats is definitief na ontvangst van de betaling.

Wat kan je van de workshop verwachten?

  • Theoretische kennis en achtergrond over fermentatie, gezondheidseigenschappen, producten en technieken
  • Demonstratie van enkele technieken en recepten
  • Zelf aan de slag: 2 fermentatie recepten uitwerken om thuis verder te laten fermenteren
  • Gefermenteerde hapjes proeven
  • Je gaat naar huis met een berg kennis, inspiratie, een aantal lekkere recepten en natuurlijk een paar gevulde potten

Leren fermenteren geeft je een middel die je helpt om je gezond en energiek te voelen.

 

 

 

Wil je niets missen? Like mijn facebookpagina zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwtjes