Praktijk voor natuurlijke therapie
Carole van den Bosch

 

Hoe cool is het om zelf kimchi te maken (je darmen zijn je dankbaar)

Op vrijdag 15 maart 2019 organiseer ik weer een workshop fermenteren 

Meld je aan

Wat is het?

Een super praktische workshop waarbij je in één middag de basis van fermenteren gaat leren.
En natuurlijk neem je een pot zelfgemaakte kimchi mee naar huis.

Op dit moment is fermenteren weer helemaal in.
Nog niet zo bekend is dat gefermenteerde groenten de ontbrekende schakel zijn voor een goede gezondheid.
Terwijl het al een oude manier is om voedsel te bewaren.
Op internet vind je allerlei recepten waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.
Maar hoe weet je of je het wel goed doet? En waarom is gefermenteerde voeding zo gezond voor jouw darmen?   

Tijdens deze workshop ga ik je antwoord geven op al deze vragen.
En ik ga jouw kennis over gefermenteerde voeding in relatie met je gezondheid vergroten.
Ook ga je leren hoe je start met fermenteren en waar je op moet letten om een goed eindresultaat te krijgen.

Waar?

In Bleiswijk

Wanneer?

Vrijdagmiddag 15 maart 2019 van 13:00 uur tot 17:00 uur

Wat kost het?

€ 65,=

Je plaats is definitief na ontvangst van de betaling.

Wat kan je van de workshop verwachten?

  • Theoretische kennis en achtergrond over fermentatie, gezondheidseigenschappen, producten en technieken
  • Demonstratie van enkele technieken en recepten
  • Zelf aan de slag: 2 fermentatie recepten uitwerken om thuis verder te laten fermenteren
  • Gefermenteerde hapjes proeven
  • Je gaat naar huis met een berg kennis, inspiratie, een aantal lekkere recepten en natuurlijk een paar gevulde potten

Leren fermenteren geeft je een middel die je helpt om je gezond en energiek te voelen. 

Ervaringen van deelnemers vorige workshop

"Ik was nieuwsgierig naar kimchi. Heb veel kunnen proeven, uitproberen, veel keuze in groente, kefir, kokosyoghurt, smullen.
Het meest waardevol vond ik alle achtergrond informatie. Wat goed voor je is, waarom dat zo is en hoe je goed voor
jezelf kan zorgen"
Vanessa

"Omdat ik nieuwsgierig was heb ik mij opgegeven voor de workshop
En door de workshop ben ik naast geïnteresseerd nu ook gemotiveerd het zelf te gaan doen!
De wijze van brengen info is zeer toegankelijk.
Ik vond het effect wat gefermenteerd eten op je heeft echt een eye-opener.
Erg leuk is het "starterspakket"! (2 potten, kefirkorrels, handout)"
Monique

"Fermenteren is nieuw voor mij, dus veel geleerd.
Dat ik alles kon proeven vond ik waardevol
Het was leuk en leerzaam, eigenlijk kan het niet fout"
Constance

Wil je niets missen? Like mijn facebookpagina zodat je als eerste op de hoogte bent van alle nieuwtjes