Praktijk voor natuurlijke therapie
Carole van den Bosch

Hoe was je sabbatical? 

Ja het zit er alweer op en is sneller gegaan dan ik had gedacht. Het was ook geen vakantie. Beh alve dat ik geen praktijk had, ging het gewone leven gewoon door. Er waren wat klussen in huis die gedaan moesten worden maar die telkens opgeschoven werden. En ja ik had alle tijd om mij op mijn examen PNI te richten. Bovendien had ik nu wel ff alle tijd om na te denken over hoe ik de rest van mijn werkzame leven in wil gaan vullen.

Normaal gaan mensen met een sabbatical een lange tijd reizen. Dat heb ik niet gedaan. Wel ben ik een week naar Baskenland geweest om een Intermitted Living training te volgen inclusief de ijsbaden, honger, dorst, hitte en veel lichamelijke inspanning.

Héééél veel nieuwe kennis

De klussen in huis zijn nu gedaan en al hebben we nog wel wensen, we kunnen er weer jaren tegen. Ook mijn diploma kan ik inlijsten. Mens wat  was ik blij dat het examen achter de rug was. Ik had ook nog nooit zo hard zitten blokken voor een examen als nu. Dat kwam ten eerste omdat het hééééél veel leerstof was en ten tweede omdat het mega interessante informatie was wat ik direct kan toepassen in mijn praktijk.

Dus geen praktijk hebben was wel een dingetje. En vanaf maart ben ik ook minder streng voor mezelf geweest en plande ik toch af en toe weer een afspraak in mijn agenda. Ging ik mijn website beetje bij beetje aanpassen en werd mij ook duidelijk welke kant ik met mijn praktijk op wilde gaan. Je weet dat als ik iets hoor of lees wat over gezondheid gaat, ik dat helemaal uit ga zoeken en de studies erop nalees omdat iedereen tegenwoordig wel iets roept over voeding, lifestyle en gezondheid. Maar ook dat je zoveel tegenstrijdige informatie krijgt. Ik wil dan het naadje van de kous weten, klopt het wat er gezegd wordt? Is de informatie voor jou interessant? Of juist niet. Ieder lichaam werkt op haar eigen manier dus niet alle informatie is voor jou van toepassing.

Natuurlijke therapie voor chronische ziekte

Dat is het verschil wat ik wil maken. Op maat gemaakte informatie geven die betrekking heeft op jouw chronische ziekte. Waar je dus gelijk mee aan de slag kunt zodat je zelf concreet iets kunt doen om de kwaliteit van leven te verbeteren. In plaats van “ga er maar mee leren leven”.
Dat het niet simpel is dat snap je natuurlijk ook en dat we daarom eerst goed uit moeten zoeken wat de oorzaak is dat je ziek bent geworden klinkt ook logisch toch? Maar dat we eruit komen dat is zeker. Ik wil mijn kennis heel graag met je delen want als je snapt waarom het lichaam doet wat het doet dan kunnen we daar samen mee aan de slag.

En denk je, dat is iets voor mij!

Maak dan gelijk een afspraak.

Wil je eerst overleggen over jouw persoonlijke situatie dan kan dat door een gratis kennismakingsafspraak te maken via mijn website.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

Ik heb weer ontzettend veel zin om weer aan het werk te gaan, ben er klaar voor en zie er naar uit om je (weer) te ontmoeten in mijn praktijk.