Praktijk voor natuurlijke therapie
Carole van den Bosch

Over mij

Mijn naam is Carole van den Bosch(1959) en ik ben natuurgeneeskundig energetisch therapeut / magnetiseur en orthomoleculair kPNI therapeut en al 34 jaar getrouwd met een fantastische man.

Hoe kan dat nou

Met de kennis die momenteel voor handen is verbaas ik mij erover dat mensen genoegen nemen met de opmerking “Je zult ermee moeten leren leven”. Mijn instelling zou dan zijn, dat zeg je wel maar ik ga toch eens op zoek of er misschien een andere visie en aanpak is.

Werkervaring

Vanaf mijn 17e heb ik eerst bij de bank gewerkt, daarna 20 jaar bij de politie en nu leer ik vrouwen hoe ze door de juiste keuzes te maken hun gezondheid weer terug kunnen krijgen.

Nieuwsgierig

Tijdens mijn schooltijd deed ik niet vrijwillig mijn huiswerk maar op het moment dat ik bij de bank ging werken werd ik een echte studiebol. Ik pluisde alles uit waar mijn interesse lag. Als iets mijn interesse heeft dan wil ik tot 3 cijfers achter de komma weten hoe iets in elkaar zit. Blijf ook net zo lang zoeken tot ik het gevonden heb. Die nieuwsgierigheid komt mij in mijn werk goed van pas want je lichaam zit mega knap in elkaar, alles heeft een functie en staat in verbinding met elkaar. Dus een vrouw met migraine kijkt wel eens gek op als ik vraag hoe haar ontlasting eruit ziet. Dat ik graag en veel lees is vanzelfsprekend.

Doe maar gewoon

Ik ben een no-nonsens type die met beide benen op de grond sta en met jou hetzelfde doe. Voor mij is iedereen gelijk dus mensen met kapsones zijn bij mij aan het verkeerde adres. Direct zijn is een kwaliteit en ik ben allergisch voor wollig en nep. Ik ben zorgvuldig. Tierelantijnen zijn aan mij niet besteed. Mensen voelen zich snel veilig en vertrouwd bij mij en gezien en gehoord. Je mag tegen mij alles vertellen, ik vind iets niet snel raar. Mijn kracht is dat ik jargon kan vertalen naar Jip en Janneke taal. Mijn humor zit een beetje verpakt daarom moet ik mijn man de grap vaak uitleggen. Tja, dan is de grap er natuurlijk af.

Unieke combi

Ik wil mensen graag helpen en ben weggegaan bij de politie omdat ik mijn hart wil volgen. Mijn werkwijze is een unieke combinatie tussen ongrijpbaar en wetenschappelijk. Ik gebruik mijn intuïtie en ik koppel die aan mijn kennis.

Rebels

Er zit iets rebels in mij wat ik niet altijd aan de buitenkant laat zien. Al zou ik stiekem best wel eens met mijn fluor roze/oranje blote voeten schoenen boodschappen willen doen. 
Met mijn aanpak verlaat ik de gebaande paden in de gezondheidszorg en gebruik ik een heel nieuw concept gebaseerd op de evolutie van de mens. Ik wil deze nieuwe manier en logische verklaringen van hoe gezondheid echt werkt graag uitleggen.

Geen bucketlijst

Een bucketlijst heb ik niet (meer) al droom ik er soms van om ooit te voet door de Pyreneeën naar Santiago de Compostella te gaan. Japan en Zuid-Afrika hebben ooit op mijn lijstje gestaan. Nu word ik blij als ik samen met mijn man met de caravan door Europa toer. En na een weekje skiën kan ik er weer tot de zomer tegenaan. Kortom ik kan eindeloos genieten van buiten zijn.

Sportief?

Eigenlijk ben ik nooit een echte sportvrouw geweest maar omdat ik gemerkt heb dat ik mijn lijf heel blij wordt van een beetje zweten maak ik twee keer in de week een afspraak bij de sportschool. (anders verzin ik zelf een smoes, dus ik heb die stok achter de deur nodig)

Genietmomenten

Als mensen willen weten waar ze mij ’s nachts voor wakker kunnen maken ben ik heel duidelijk. Mijn nachtrust is heilig voor mij dus ik wil nergens voor wakker gemaakt worden.
In mijn (moes)tuin vind ik mijn rust, gaat het tempo naar langzaamaan en geniet ik met volle teugen van de oogst. Bovendien maak ik hier iedere keer weer een nieuwe smakelijke maaltijd van. Eten vind ik een buitengewoon prettige bezigheid.